Acollida Matinal

 
Per poder facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’AMPA posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, de les 7:30 h fins a les 9h, durant tots els dies lectius.
 
Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares comencen a treballar aviat i necessiten que els seus fills estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.
 
A l'acollida matinal es fan diferents activitats: manualitats amb materials diversos, dibuix, pintura, jocs de taula... 
 
   

Normativa d'ús

NORMATIVA D'ÚS DE L'ACOLLIDA MATINAL

 • Aquesta activitat es farà per cursos. 
 • L’acollida es durà a terme entre el 14 de setembre de 2020 i fins el 22 de juny de 2021.
 • Els horaris són els que consten en el formulari d’inscripció. S’ha d’indicar la franja horària en la que esteu interessats.
 • En el cas d'acollida esporàdica es podrà portar el nen/a sense previ avís. No obstant, s'haurà de dur a terme la inscipció a través del formulari de la pàgina web tan aviat com sigui possible i enviar un mail a acollida@ampavalldelterri.cat.
 • La inscripció és lliure per a tots els alumnes però sí que és imprescindible tenir la QUOTA DE L'AMPA pagada.
 • En el cas de que un alumne es  vulgui donar de baixa ho ha de comunicar a la comissió d'acollida mitjançant el correu electrònic acollida@ampavalldelterri.cat
 • Si un cop feta la inscripció heu de fer alguna modificació, s'ha de comunicar a la comissió d'acollida mitjançant correu electrònic i tot seguit fer una inscripció nova.
 • La persona encarregada de l’acollida matinal s’encarregarà de portar els alumnes a les files corresponents.
 • Els alumnes que vulguin esmorzar podran fer-ho a l’aula d’acollida i hauran de tenir cura de portar-se els aliments i begudes que puguin necessitar.
 • L’impagament de les quotes trimestrals pot suposar l’expulsió de l’alumne del servei d’acollida. 
 • Enguany es cobrarà de forma mensual

 

PREUS I HORARIS:

- De 8.30 a 9.00 ( 20 €/mes)

- De 8.00 a 9.00 ( 40 €/mes)

- De 7.30 a 9.00 ( 55 €/mes)

- Esporàdic (7 €/dia) 

- Esporàdic 30 min (4 €/dia)

- Per setmanes (15 €/setmana)

 

L'incompliment d’aquesta Normativa pot suposar l’expulsió de l’alumne de l’activitat, sense dret a reclamar l’import d’aquesta.

 

Per fer efectiva la inscripció s’ha d’omplir el següent formulari, així com acceptar les Condicions d'Ús que trobareu al mateix formulari.

 

 

Normativa COVID-19

Normativa COVID-19

Us adjuntem la normativa per al curs 2020-21 fixada pel Departament d’Educació

Segons el Pla d'actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia, del 3 de juliol

 

5.8.1. Acollida matinal

Els centres han d’habilitar un espai que permeti mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres i, quan no sigui possible, tant el responsable de l’acollida com els infants han de portar mascareta.

Cada infant ha d’anar acompanyat per un únic familiar. Abans d’entrar al centre s’ha de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic i un cop dins ha de mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres amb la resta de persones que estiguin a l’espai d’acollida. L’acompanyant ha d’accedir al centre amb mascareta.

Quan finalitzi el període d’acollida, els infants són acompanyats a la seva aula de referència, i tant els responsables com els infants han de portar les mascaretes. Acabat l’horari d’acollida cal ventilar, netejar i desinfectar l’espai.

 

 

 

Inscripcions curs 2020-2021

Inscripcions curs 2020-2021

 

JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS D’ACOLLIDA MATINAL

 

LA INSCRIPCIÓ ESTÀ OBERTA TOT L'ANY

 

∗∗ És important que llegiu bé la Normativa d'ús abans de fer la inscripció ∗∗

································································································································································

Recordem  la nova normativa COVID19 del Departament d’Educació per el curs 2020-21

 • Els alumnes han d’anar amb mascareta.
 • Només pot anar un familiar acompanyant l’alumne i ha d’anar amb mascareta
 • Abans d’entrar i sortir gel hidroalcohòlic

 

Podeu consultar la nova normativa del Departament d'Educació referent al COVID per aquest curs 2020-21, a *Normativa COVID19*

································································································································································

 

Per fer efectiva la inscripció s’ha d’omplir el següent formulari, així com acceptar les Condicions d'ús (dins el mateix formulari)

 

 

 

Contacte

Contacte

Per a qualsevol qüestió relacionada amb l'Acollida Matinal, no dubteu en contactar-nos mitjançant el correu electrònic: acollida@ampavalldelterri.cat

Galeria fotos