Mecenatge Lletres Niu - Hospital Josep Trueta

De Lletres Niu:

Volem presentar-vos el mecenatge “Lletres Niu” que, juntament amb l’Hospital Josep Trueta de Girona, estem organitzant.  Volem fer arribar a tots els nadons que estan ingressats a la Unitat de Neonatologia, unes boniques lletres, cosides pels nostres voluntaris/es, i, així, poder guarnir els seus nius amb el nom.

Aquesta iniciativa ja es duu a terme a altres Hospitals, com per exemple,  la Vall d’Hebron de Barcelona. Ens va semblar un projecte tan bonic que, valia la pena l’esforç i replicar-ho a Girona. 

Quan hi ha un nadó ingressat, aquests petits detalls compten i donen alegria a uns dies una mica grisos...

Volem demanar la vostra col·laboració per a difondre el projecte, considerem que ningú com vosaltres ens pot apropar millor a les famílies i trobar voluntaris/es que vulguin unir-se a aquesta iniciativa.

Com tot Projecte de voluntariat, ens agradarà moltíssim qualsevol proposició que ens vulgueu realitzar i, que ens faci créixer en aquesta bonica tasca!

Adjunt al present correu, trobareu el cartell creat per donar a conèixer el projecte, agraïrem si podeu penjar-lo a les escoles, pàgines web o xarxes social, o si el podeu fer arribar a les famílies per correu electrònic.

 

Qualsevol dubte o pregunta, estem a la vostra disposició.

De nou, moltes gràcies!!!

 

Mecenatge Lletres Niu

lletresniu@gmail.com

@lletres_niu

Informació addicional