Activitats Extraescolars

La proposta d'activitats que us oferim per a l'inici del curs que compleix amb El Pla d'Actuació per al Curs 2020-2021 per a Centres Educatius en el Marc de la Pandèmia, és la següent:

 

ANGLÈS

               

 

Quan els estudiants estan motivats i es diverteixen, l'adquisició del llenguatge es converteix en un procés més fàcil i natural. La filosofia de Little-England es basa en aprendre anglés de manera divertida i creativa, fent especial èmfasi en la gramàtica i el vocabulari.

La correcta pronunciació és un aspecte clau en l'aprenentage d'una llengua, no només en la parla sinó també en la seva comprensió. Apendre amb professors estrangers ofereix una excel·lent oportunitat per adquirir una bona pronunciació de manera passiva i al mateix temps, descobrir la riquesa lingüistica i cultural del país.

 

Adreçat als alumnes de P3 a 4rt. 

Professorat: LITTLE-ENGLAND

https://www.littleengland.info/

Mínim 5 alumnes - Màxim 8 alumnes de P3 a P5 i 10 alumnes de 1r a 4rt

Preu: 180€/curs (es cobrarà per trimestres)

 

 

DANSES URBANES

             
 
Aquesta activitat és una forma fantàstica per passar l'estona ballant i passant-ho bé.
Podràs aprendre els passos bàsics de Dansa Urbana (Hip-Hop), Contemporani i molt més.
Vine a ballar!!
 
 

Adreçat als alumnes de 4rt a 6è. 

Professorat: PLAGESPORT


Mínim 7 alumnes - Màxim 12 alumnes

Preu: 180€/curs (es cobrarà per trimestres)

 

 

 

MECANOGRAFIA

 

Avui en dia, en qualsevol àmbit, ja sigui l'escolar, el laboral o altres, aprendre correctament mecanografia (memoritzar el teclat per poder teclejar amb tots els dits sense abaixar la vista per buscar les tecles), s’ha convertit en un objectiu primordial per guanyar temps a l’hora d’escriure en un teclat i acabar amb major rapidesa les tasques que es realitzen amb l'ordinador.

És per això que us proposem aquesta activitat per aprendre mecanografia amb ordinador. 

Consta de dos cursos:

AL PRIMER CURS, DIRIGIT ALS ALUMNES DE 5è, aprendran l'associació entre dits i tecles. L'objectiu és l'aprenentatge del teclat de l'ordinador amb els deu dits, sense mirar i amb adquisició de velocitat.

AL SEGON CURS, PELS ALUMNES DE 6è, perfeccionaran i adquiriran velocitat i agilitat. L'objectiu és la millora de l'escriptura amb teclat de l'ordinador amb els deu dits, sense mirar i amb adquisició de velocitat.

 

A l'acabar els dos cursos es lliurarà un certificat homologat.

Podeu revisar la metodologia en aquest document 

 

Adreçat als alumnes de 5è i 6è. 

Professorat: MECACENTRE

 

Mínim 6 alumnes - Màxim 12 alumnes

Preu: 150€/curs (es cobrarà per trimestres)

 

 

 

MULTIESPORT

MULTIEPSORT – P3, P4 i P5
Durant les sessions, realitzaran un treball de desenvolupament motriu i coordinació utilitzant com a mitjà el treball de les capacitats perceptivo-motrius (coordinació, equilibri, relació espai-temps), habilitats motrius bàsiques (desplaçaments, coordinació ull-mà, peu, cap...) i un treball introductori al multiesport.

MULTIESPORT – 1r, 2n i 3r
Al llarg del curs es realitza un ampli ventall d’activitats físiques, entre elles diferents esports, per tal que els nens i nenes tinguin coneixement i criteri per escollir posteriorment si ho desitgen l’esport que més els agradi. El joc és l’eina per arribar a aquests coneixements, valorant la participació per sobre els resultats i sense entrar en aspectes molt tècnics.

 

Adreçat als alumnes de P3 a 3r. 

Professorat: CONSELL ESPORTIU

https://www.ceplaestany.cat/Esportescolarifamiliar/EscolaMultiesportiva/Multiesport.aspx

Mínim 6 alumnes - Màxim 12 alumnes

Preu: 140€/curs (es cobrarà per trimestres)

 

 

 

ROBÒTICA

 

Curs d'iniciació a la programació amb Scratch i construcció de mecanismes i  petits robots amb LEGO WeDo.

TEMARI DEL CURS

Conceptes bàsics de programació

  • Construcció d'animacions amb Scratch.
  • Disseny de jocs clàssics d'ordinador amb Scratch.
  • Construcció i programació de màquines simples i petits robots amb Lego WeDo.

 

Informació addicional:

Robòtica inicial

Robòtica Avançada

Proposta Didàctica

 

Adreçat als alumnes de 1r a 4rt. 

Professorat: MECACENTRE

 

Mínim 6 alumnes - Màxim 10 alumnes

Preu: 200€/curs (es cobrarà per trimestres)

 

 

 

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

Mitjançant jocs, balls, cançons, àudios, materials plàstics i instruments de percussió, vent i corda aniran desenvolupant habilitats musicals.

A Pitus i Fautes l’aprenentatge musical gira al voltant de la diversió i l’enriquiment personal. Aquests són els eixos centrals de la nostra filosofia. Apendre compartint i passant-ho bé és el nostre objectiu. Basant-nos en aquestes premisses la tècnica i el coneixement sobre la música s'assimilen còmodament i amb passió. La música, per davant de tot, cal viure-la.


SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A P4 i P5

Vols que el fill/a gaudeixi cantant i ballant? És un/a potencial artista? En aquest rang d’edat es treballa el ritme, el cant i l’expressió artística a partir de jocs i cançons. Ens centrem en explorar, conèixer i experimentar les possibilitats que ofereix la música des de la veu, el cos, els sons, els objectes, els jocs, els instruments... Potenciem la creativitat dels/les alumnes per viure la música com una eina per a divertir-nos tot cantant, ballant i jugant.

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A 1er

Vols veure les habilitats artístiques del teu fill/a? Superada l’etapa d’educació infantil continuem treballant la música a partir de jocs i cançons però introduint la pràctica amb instruments com els boomwhackers, el xilòfon o la percussió. Continuarem explorant el ritme, el cant, l’harmonia i l’expressió artística tot cantant, ballant i jugant. Es potenciarà la creativitat, la sensibilitat musical i les múltiples formes d’expressió artística que té la música per així oferir als alumnes una visió molt amplia de les possibilitats que ofereix la musica.

GUITARRA NIVELL INICIACIÓ - ALUMNES DE 2n

Tens un futur guitarrista a casa i no ho saps? En aquesta primera etapa es treballa el gust per l’instrument, entenent que la guitarra pot convertir-se en una eina per passar-ho bé i compartir grans moments amb companys i familiars. Ens endinsarem al món de les melodies a partir de cançons modernes i divertides, tot treballant la oïda, la intuïció musical i el ritme. Coneixerem multitud d’artistes del món de la música i ens ho passarem bé mentre ens convertim en grans músics.

*Reviseu el material que cal portar per al curs de guitarra

 

 

Adreçat als alumnes de P4 a 2n. 

Professorat: ESCOLA DE MÚSICA "PITUS I FLAUTES"

https://www.pitusiflautes.com

escola@pitusiflautes.com

Mínim 6 alumnes - Màxim 12 alumnes

Preu: 200€/curs (es cobrarà per trimestres)