Activitats Extraescolars

La proposta d'activitats que us oferim per a l'inici del curs, és la següent:

 

ANGLÈS - ADVENTURES IN FILM

ANGLÈS - ADVENTURES IN FILM

     

   

 

Una activitat dinàmica per a practicar i aprendre anglès.

A "Adventures in Film" oferim als aficionats el cinema l'oportunitat d'explorar i desenvolupar la seva creativitat a través de la pel·lícula. Es fomenta l'aprenentatge actiu, alhora que s'enriqueixen les habilitats de la parla i l'escolta de l'anglès.

 

Adreçat als alumnes de 5è i 6è.

 

Professorat: Funengo - Danielle Balfour Jones
Metodologia:
Ràtio: Mínim 5 alumnes - Màxim 10 alumnes
Preu: 240€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUP 5è, 6A i 6B - DILLUNS 12:30 - 13:30

 

TEATRE EN ANGLÈS

TEATRE EN ANGLÈS

   

     

 

El teatre té el poder màgic d'inspirar, motivar i educar. La combinació de classes de teatre amb anglès és una eina potent per a enfortir l'autoconfiança i l'autoexpressió, desenvolupar les habilitats de pensament crític i fomentar la capacitat per a comunicar-se en un idioma estranger.

Es tracta d'una activitat pedagògica que surt de l'estructura lectiva, amb la finalitat de crear un ambient dinàmic, amè, on l'alumne conegui les habilitats per expressar-se i parlar en públic.

 

 

Adreçat als alumnes de P5 a 4rt.

 

Professorat: FUNENGO - Danielle Balfour Jones
Metodologia:  
Ràtio: Mínim 5 alumnes - Màxim 10 alumnes
Preu: 240€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUPS P5, 1er i 2n - DIVENDRES 13:30 - 14:30

GRUPS 3er i 4t - DIVENDRES 12:30 - 13:30

 

CIRC

CIRC

           

   

 

ESPAI DE DIVERSIÓ, FORMACIÓ I EDUCACIÓ A TRAVÉS DEL CIRC

Ets un saltimbanqui? T'agrada fer tombarelles i caminar del revés o provar l'equilibri dalt les xanques?

Durant el curs fem un recorregut per les disciplines circenses, a través del moviment i l'expressió corporal, practiquem amb jocs de psicomotricitat, de coordinació i d'equilibri.

Tot un conjunt de dinàmiques artístiques que afavoreixen el desenvolupament psicomotriu, afectiu i social dels nens/es. Es prepara la posada en escena, amb un procés participatiu de creació artística, reforçant l'esforç, el suport mutu i el treball en equip.

T'hi esperem! De caps per avall o dalt d'un trapezi!

 

 

Adreçat als alumnes de P5 a 6è.

 

Professorat: Associació Cultural Un Salt Al Circ
Metodologia:
Ràtio: Mínim 7 alumnes - Màxim 10 alumnes
Preu: 224€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUPS P5 a 2n - DIMECRES 13:30 - 14:30

GRUPS 3er a 6è - DIMECRES 12:30 - 13:30

 

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

          

 

 

Mitjançant jocs, balls, cançons, àudios, materials plàstics i instruments de percussió, vent i corda aniran desenvolupant habilitats musicals.

A Pitus i Fautes l’aprenentatge musical gira al voltant de la diversió i l’enriquiment personal. Aquests són els eixos centrals de la nostra filosofia. Apendre compartint i passant-ho bé és el nostre objectiu. Basant-nos en aquestes premisses la tècnica i el coneixement sobre la música s'assimilen còmodament i amb passió. La música, per davant de tot, cal viure-la.


SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A P4 i P5

Vols que el fill/a gaudeixi cantant i ballant? És un/a potencial artista? En aquest rang d’edat es treballa el ritme, el cant i l’expressió artística a partir de jocs i cançons. Ens centrem en explorar, conèixer i experimentar les possibilitats que ofereix la música des de la veu, el cos, els sons, els objectes, els jocs, els instruments... Potenciem la creativitat dels/les alumnes per viure la música com una eina per a divertir-nos tot cantant, ballant i jugant.

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A 1er

​Vols veure les habilitats artístiques del teu fill/a? Superada l’etapa d’educació infantil continuem treballant la música a partir de jocs i cançons però introduint la pràctica amb instruments com els boomwhackers, el xilòfon o la percussió. Continuarem explorant el ritme, el cant, l’harmonia i l’expressió artística tot cantant, ballant i jugant. Es potenciarà la creativitat, la sensibilitat musical i les múltiples formes d’expressió artística que té la música per així oferir als alumnes una visió molt amplia de les possibilitats que ofereix la musica.

 

Adreçat als alumnes de P4 a 1r.

 

Professorat: ESCOLA DE MÚSICA "PITUS I FLAUTES"
Metodologia:
Ràtio: Mínim 6 alumnes - Màxim 12 alumnes
Preu: 224€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUP P4 - DILLUNS 13:30 - 14:30

GRUP P5A i P5B - DILLUNS 13:30 - 14:30

GRUP 1er - DILLUNS 13:30 - 14:30

 

 

 

 

GUITARRA

GUITARRA

 

 

GUITARRA NIVELL INICIACIÓ

Tens un futur guitarrista a casa i no ho saps? En aquesta primera etapa es treballa el gust per l’instrument, entenent que la guitarra pot convertir-se en una eina per passar-ho bé i compartir grans moments amb companys i familiars. Ens endinsarem al món de les melodies a partir de cançons modernes i divertides, tot treballant la oïda, la intuïció musical i el ritme. Coneixerem multitud d’artistes del món de la música i ens ho passarem bé mentre ens convertim en grans músics.

 

GUITARRA NIVELL AVANÇAT

Ara que ja coneixem les notes i el so de la guitarra, continuarem descobrint nous artistes, estils musicals diferents i introduint-nos al món dels acords. Buscarem noves formes i tècniques de tocar la guitarra partint del mateix criteri: la guitarra com a eina de diversió i expressió artística.

 

*Reviseu el material que cal portar per al curs de guitarra 

 

 

Adreçat als alumnes de 2n a 4t.

 

Professorat: ESCOLA DE MÚSICA "PITUS I FLAUTES"
Metodologia:
Ràtio: Mínim 6 alumnes - Màxim 12 alumnes
Preu: 224€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUP 2A i 2B - DIVENDRES 13:30 - 14:30

GRUPS 3er i 4t - DIVENDRES 12:30 - 13:30

 

 

 

MECANOGRAFIA

MECANOGRAFIA

             

   

 

Avui en dia, en qualsevol àmbit, ja sigui l'escolar, el laboral o altres, aprendre correctament mecanografia (memoritzar el teclat per poder teclejar amb tots els dits sense abaixar la vista per buscar les tecles), s’ha convertit en un objectiu primordial per guanyar temps a l’hora d’escriure en un teclat i acabar amb major rapidesa les tasques que es realitzen amb l'ordinador.

És per això que us proposem aquesta activitat per aprendre mecanografia amb ordinador. 

Consta de dos cursos:

AL PRIMER CURS, DIRIGIT ALS ALUMNES DE 5è, aprendran l'associació entre dits i tecles. L'objectiu és l'aprenentatge del teclat de l'ordinador amb els deu dits, sense mirar i amb adquisició de velocitat.

AL SEGON CURS, PELS ALUMNES DE 6è, perfeccionaran i adquiriran velocitat i agilitat. L'objectiu és la millora de l'escriptura amb teclat de l'ordinador amb els deu dits, sense mirar i amb adquisició de velocitat.

A l'acabar els dos cursos es lliurarà un certificat homologat.

 

 

Adreçat als alumnes de 5è i 6è. 

 

Professorat: MECACENTRE
Metodologia:
Ràtio: Mínim 10 alumnes - Màxim 15 alumnes
Preu: 180€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUP 5è - DIVENDRES 12:30 - 13:30

GRUP 6A i 6B - DIVENDRES 12:30 - 13:30

 

 

 

MULTIESPORT

MULTIESPORT

   

       

 

MULTIEPSORT – P3, P4 i P5
Durant les sessions, realitzaran un treball de desenvolupament motriu i coordinació utilitzant com a mitjà el treball de les capacitats perceptivo-motrius (coordinació, equilibri, relació espai-temps), habilitats motrius bàsiques (desplaçaments, coordinació ull-mà, peu, cap...) i un treball introductori al multiesport.

MULTIESPORT – 1r 
Al llarg del curs es realitza un ampli ventall d’activitats físiques, entre elles diferents esports, per tal que els nens i nenes tinguin coneixement i criteri per escollir posteriorment si ho desitgen l’esport que més els agradi. El joc és l’eina per arribar a aquests coneixements, valorant la participació per sobre els resultats i sense entrar en aspectes molt tècnics.

 

 

Adreçat als alumnes de P3 a 1r. 

 

Professorat: CONSELL ESPORTIU
Metodologia:
Ràtio: Mínim 6 alumnes - Màxim 10 alumnes
Preu: 160€/curs  (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUPS P3 i P4 - DIMECRES 13:30 - 14:30

GRUPS P5 i 1er - DIMARTS 13:30 - 14:30

 

 

 

 

FEM ESPORT

FEM ESPORT

     

 

 

     

 

T'agrada fer esport? Aquí trobaràs una proposta pels més grans, on la programació de les sessions estarà dividida en 3 blocs i es treballarà un esport diferent a cada un d'ells (Corfbol, Voleibol i Atletisme). Les sessions tindran objectius i continguts més específics.

L'alumnat podrà iniciar-se en aspectes tàctics i aplicables a l'esport d'equip, així com també en la competició i treballant els valors positius que ens aporta.

 

Adreçat als alumnes de 2n a 6è. 

 

Professorat: CONSELL ESPORTIU
Metodologia:
Ràtio: Mínim 6 alumnes - Màxim 10 alumnes
Preu: 160€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUP 2A i 2B - DIJOUS 13:30 - 14:30

GRUPS 3er a 6è - DIMARTS 12:30 - 13:30 

 

 

IOGA

IOGA

                 

       

 

YOGA KIDS

El ioga per a nens és una pràctica molt positiva pel nen, ja que s'aconsegueix l'equilibri i l'harmonia.

Mitjançant el joc, a part de conèixer el ioga, fomenten valors, hàbits sovint oblidats, creen, experimenten, descobreixen el seu propi cos i la ment i estimulen la imaginació d'una manera divertida i dinàmica.

 

Es tracta d'una eina molt útil  per l'aprenentatge, ja que a través del joc  de ioga, s'aprèn a respirar, a concentrar-se, a relaxar-se, la qual cosa és aplicable, sens dubte, a qualsevol moment de les seves vides. Tot plegat, assegura un important progrés escolar i ajuda a desenvolupar la capacitat de resoldre problemes i superar reptes.

 

 

Adreçat als alumnes de P4 a 6è. 

 

Professorat: CENTRE TRÒBAT - Yoli Rodríguez
Metodologia:
Ràtio: Mínim 5 alumnes - Màxim 12 alumnes
Preu: 180€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUPS P4 a 2n - DILLUNS 13:30 - 14:30

GRUPS 3r a 6è - DIMECRES 12:30 - 13:30

 

 

 

 

JUDO

JUDO

     

     

 

El judo permet una educació física integral, potenciant per mitjà del coneixement d’aquest esport, totes les seves possibilitats psicomotrius (ubicació espacial, perspectiva, ambidextrisme, lateralitat, tirar, empènyer, arrossegar, saltar, rodar, caure, coordinació conjunta i independent de les dues mans i peus, etc.) i de relació amb les altres persones, fent ús del joc i la lluita com a element integrador-dinamitzador i introduint la iniciació tècnic-tàctic-esportiva de forma adaptada, a més de cercar un condicionament físic general, idoni.

 

Hi ha l’opció que els alumnes que facin aquesta extraescolar puguin complementar l’aprenentatge amb una classe una tarda. Aquesta classe a la tarda no aniria a càrrec de l’AMPA i s’ha de parlar directament amb l’escola de Judo La Vall del Terri, que informarà a les famílies al respecte.

 

 

Adreçat als alumnes de P4 a 6è.

 

Professorat: Judo Vall del Terri
Metodologia:  
Ràtio: Mínim 6 alumnes - Màxim 10 alumnes
Preu: 230€/curs (es cobrarà per trimestres) (En el preu està inclosa una assegurança extra, llibret de formació i el lliurament dels cinturons al finalitzar el curs)
Horari:

GRUPS P4 a 2n - DIMARTS 13:30 - 14:30

GRUPS 3er a 6è - DIMARTS 12:30 - 13:30

 

 

 

ROBÒTICA

ROBÒTICA

         

   

 

CURS D'INICIACIÓ A LA PROGRAMACIÓ AMB SCRATCH I CONSTRUCCIÓ DE MECANISMES I PETITS ROBOTS AMB LEGO WeDo

TEMARI DEL CURS

Conceptes bàsics de programació

  • Construcció d'animacions amb Scratch.
  • Disseny de jocs clàssics d'ordinador amb Scratch.
  • Construcció i programació de màquines simples i petits robots amb Lego WeDo.

 

 

Adreçat als alumnes de 2n a 6è. 

 

Professorat: MECACENTRE
Metodologia:   Robòtica inicial ,   Robòtica Avançada
Ràtio: Mínim 9 alumnes - Màxim 12 alumnes
Preu: 210€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUP 2A i 2B - DILLUNS 13:30 - 14:30

GRUP 3A, 3B - DILLUNS 12:30 - 13:30

GRUP 4rt - DILLUNS 12:30 - 13:30

GRUPS 5è, 6A i 6B - DIJOUS 12:30 - 13:30

 

 

ANGLÈS

ANGLÈS

               

 

Quan els estudiants estan motivats i es diverteixen, l'adquisició del llenguatge es converteix en un procés més fàcil i natural. La filosofia de Little-England es basa en aprendre anglés de manera divertida i creativa, fent especial èmfasi en la gramàtica i el vocabulari.

La correcta pronunciació és un aspecte clau en l'aprenentage d'una llengua, no només en la parla sinó també en la seva comprensió. Apendre amb professors estrangers ofereix una excel·lent oportunitat per adquirir una bona pronunciació de manera passiva i al mateix temps, descobrir la riquesa lingüistica i cultural del país.

Fem servir un enfocament psicològic molt modern, que es basa en l'interès innat per l'aprenentatge dels infants, per tal d'involucrar-los en activitats que estan dissenyades per ser divertides i amenes, a part d'ensenyar vocabulari i gramàtica rellevant per la seva edat. Això crea un ambient propens a una adquisició fluïda i natural de l'idioma.

 

 

Adreçat als alumnes de P3 a 6è

 

Professorat: LITTLE-ENGLAND
Metodologia:
Ràtio: Mínim 5 alumnes - Màxim 8 alumnes de P3 a P5 i 10 alumnes de 1r a 6è
Preu: 224€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUPS P3, P4 i P5 - DIJOUS 13:30 - 14:30

GRUPS 1er i 2n - DIMECRES 13:30 - 14:30

GRUP 3er i 4t - DIJOUS 12:30 - 13:30

GRUPS 5è i 6è - DIMECRES 12:30 - 13:30

 

 

 

 

 

PERCUSSIÓ/BATUCADA

PERCUSSIÓ/BATUCADA

 

 

Viu des de dins una banda de batucada!!!

Aquest projecte neix, per una banda, de la voluntat d’introduir els alumnes, mitjançant jocs adaptats i exercicis, en conceptes rítmics, de musicalitat i d’expressió corporal, i per l’altra, de la necessitat d’educar als nostres alumnes en el treball cooperatiu, col·laboratiu i socialitzador.

 

Adreçat als alumnes de P5 a 6è.

 

Professorat: MACAYAEVENTS  (macayaevents@gmail.com)
Metodologia:
Ràtio: Mínim 6 alumnes - Màxim 15 alumnes
Preu: 168€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUPS P5 a 2n - DIJOUS 13:30 - 14:30

GRUPS 3er a 6è - DILLUNS 12:30 - 13:30

 

 

 

 

 

 

 

BALL I RITME

BALL I RITME

 

 

Mou-te amb ritme, aprèn les coreografies que tant t'agraden!!!

Vine a ballar i aprendre, però sobretot a divertir-te!!!

 

 

Aquesta és una activitat de tarda que inclou 15 minuts per berenar. Per això es demanarà a les famílies que l'alumne ja porti el berenar a la maleta de l'escola. 

 

Adreçat als alumnes de P3 a 1er

 

Professorat: CONSELL ESPORTIU
Metodologia:  
Ràtio: Mínim 6 alumnes - Màxim 10 alumnes
Preu: 182€/curs  (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUPS P3, P4, P5 i 1er - TARDES DILLUNS A DIVENDRES - 16:30h a 17:45h (dia a escollir segons convingui)

 

 

FUTBOL SALA

FUTBOL SALA

 

Vine a jugar a fútbol sala!

En aquesta activitat aprendrem a jugar a fútbol sala d’una forma divertida i no competitiva, amb jocs, tasques condicionades, exercicis, etc que ens ajudaran a millorar i a divertir-nos.

 

 

Adreçat als alumnes de 3er a 6è. 

 

Professorat: Entrenadors de l'Escola de Fútbol Sala de St Julià de Ramis (EXTRAFUTSAL)
Metodologia:
Ràtio: Mínim 8 alumnes - Màxim 12 alumnes
Preu: 200€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUPS 3er a 6è - DIJOUS 12:30 - 13:30

 

MUSICA EN MOVIMENT

MUSICA EN MOVIMENT

 

 

Es tracta d’una disciplina musical que es diu dalcroze. Una activitat nova que introduïm a l’escola. Mitjanzant el moviment i el joc apendrem música casi sense adonar-nos.


Aquesta disciplina busca desenvolupar les aptituds auditives i motrius, la memòria i la concentració; educa la sensibilitat, l'espontenitat i la capacitat de representació ràpida; estimula la creativitat i afavoreix una integració harmònica de les facultats sensorials, afectives i mentals. Podria definir-se com una gimnàstica musical.

 

 

 

Aquesta és una activitat de tarda que inclou 15 minuts per berenar. Per això es demanarà a les famílies que l'alumne ja porti el berenar a la maleta de l'escola.

 

Adreçat als alumnes de 2n a 6è.

 

Professorat: ESCOLA DE MÚSICA "PITUS I FLAUTES"
Metodologia:  
Ràtio: Mínim 6 alumnes - Màxim 12 alumnes
Preu: 240€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUPS de 2n a 6è - TARDES DILLUNS A DIMECRES - 16:30h a 17:45h (dia a escollir segons convingui).