SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

          

 

 

Mitjançant jocs, balls, cançons, àudios, materials plàstics i instruments de percussió, vent i corda aniran desenvolupant habilitats musicals.

A Pitus i Fautes l’aprenentatge musical gira al voltant de la diversió i l’enriquiment personal. Aquests són els eixos centrals de la nostra filosofia. Apendre compartint i passant-ho bé és el nostre objectiu. Basant-nos en aquestes premisses la tècnica i el coneixement sobre la música s'assimilen còmodament i amb passió. La música, per davant de tot, cal viure-la.


SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A P4 i P5

Vols que el fill/a gaudeixi cantant i ballant? És un/a potencial artista? En aquest rang d’edat es treballa el ritme, el cant i l’expressió artística a partir de jocs i cançons. Ens centrem en explorar, conèixer i experimentar les possibilitats que ofereix la música des de la veu, el cos, els sons, els objectes, els jocs, els instruments... Potenciem la creativitat dels/les alumnes per viure la música com una eina per a divertir-nos tot cantant, ballant i jugant.

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A 1er

​Vols veure les habilitats artístiques del teu fill/a? Superada l’etapa d’educació infantil continuem treballant la música a partir de jocs i cançons però introduint la pràctica amb instruments com els boomwhackers, el xilòfon o la percussió. Continuarem explorant el ritme, el cant, l’harmonia i l’expressió artística tot cantant, ballant i jugant. Es potenciarà la creativitat, la sensibilitat musical i les múltiples formes d’expressió artística que té la música per així oferir als alumnes una visió molt amplia de les possibilitats que ofereix la musica.

 

Adreçat als alumnes de P4 a 1r.

 

Professorat: ESCOLA DE MÚSICA "PITUS I FLAUTES"
Metodologia:
Ràtio: Mínim 6 alumnes - Màxim 12 alumnes
Preu: 224€/curs (es cobrarà per trimestres)
Horari:

GRUP P4 - DILLUNS 13:30 - 14:30

GRUP P5A i P5B - DILLUNS 13:30 - 14:30

GRUP 1er - DILLUNS 13:30 - 14:30