SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

Mitjançant jocs, balls, cançons, àudios, materials plàstics i instruments de percussió, vent i corda aniran desenvolupant habilitats musicals.

A Pitus i Fautes l’aprenentatge musical gira al voltant de la diversió i l’enriquiment personal. Aquests són els eixos centrals de la nostra filosofia. Apendre compartint i passant-ho bé és el nostre objectiu. Basant-nos en aquestes premisses la tècnica i el coneixement sobre la música s'assimilen còmodament i amb passió. La música, per davant de tot, cal viure-la.


SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A P4 i P5

Vols que el fill/a gaudeixi cantant i ballant? És un/a potencial artista? En aquest rang d’edat es treballa el ritme, el cant i l’expressió artística a partir de jocs i cançons. Ens centrem en explorar, conèixer i experimentar les possibilitats que ofereix la música des de la veu, el cos, els sons, els objectes, els jocs, els instruments... Potenciem la creativitat dels/les alumnes per viure la música com una eina per a divertir-nos tot cantant, ballant i jugant.

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A 1er

Vols veure les habilitats artístiques del teu fill/a? Superada l’etapa d’educació infantil continuem treballant la música a partir de jocs i cançons però introduint la pràctica amb instruments com els boomwhackers, el xilòfon o la percussió. Continuarem explorant el ritme, el cant, l’harmonia i l’expressió artística tot cantant, ballant i jugant. Es potenciarà la creativitat, la sensibilitat musical i les múltiples formes d’expressió artística que té la música per així oferir als alumnes una visió molt amplia de les possibilitats que ofereix la musica.

GUITARRA NIVELL INICIACIÓ - ALUMNES DE 2n

Tens un futur guitarrista a casa i no ho saps? En aquesta primera etapa es treballa el gust per l’instrument, entenent que la guitarra pot convertir-se en una eina per passar-ho bé i compartir grans moments amb companys i familiars. Ens endinsarem al món de les melodies a partir de cançons modernes i divertides, tot treballant la oïda, la intuïció musical i el ritme. Coneixerem multitud d’artistes del món de la música i ens ho passarem bé mentre ens convertim en grans músics.

*Reviseu el material que cal portar per al curs de guitarra

 

 

Adreçat als alumnes de P4 a 2n. 

Professorat: ESCOLA DE MÚSICA "PITUS I FLAUTES"

https://www.pitusiflautes.com

escola@pitusiflautes.com

Mínim 6 alumnes - Màxim 12 alumnes

Preu: 200€/curs (es cobrarà per trimestres)