Inscripcions

 • Aquestes activitats es faran per cursos i amb places limitades sempre i quan hi hagi un mínim de nens inscrits.
 • En cas que les sol·licituds superin el nombre de places per a una activitat, la llista d’admesos es determinarà per ordre d'inscripció.
 • Les activitats es duran a terme entre l'1 d’octubre de 2019 i fins a final de maig de 2020.
 • Els horaris són orientatius. L'AMPA es reserva el dret de modificar-los en funció del nombre d'inscrits.
 • La inscripció és lliure per a tots els alumnes, utilitzin o no el servei de menjador, però si que és imprescindible tenir la QUOTA DE L'AMPA pagada.
 • Els alumnes que no utilitzin el servei de menjador, hauran de ser 10 minuts abans d’inici de l'activitat a la porta de l'escola. La porta només s'obrirà una vegada i qui no hi sigui no podrà assistir-hi.
 • Els nens i nenes que s’apuntin a una activitat hauran d’assumir la responsabilitat d’assistir-hi fins a final de curs.  En el cas de que un alumne es  vulgui donar de baixa ho ha de comunicar a la comissió d'extraescolars mitjançant el correu electrònic. En cap cas es retornaran els diners de la inscripció, excepte per motius mèdics on, a més, s'haurà d'adjuntar certificat mèdic.
 • Si un cop feta la inscripció a les extraescolars heu de fer alguna modificació, s'ha de comunicar a la comissió d'extraescolars mitjançant correu electrònic i tot seguit fer una inscripció nova.
 • En cap cas podrà reclamar-se una sessió a la que no s'ha presentat un alumne per la seva pròpia voluntat.
 • Les inscripcions que es realitzin fora de termini es veuran incrementades en 10€ a sumar al preu total de la inscripció. Tantmateix, cal informar de la mateixa per correu electrònic a la comissió d'extraescolars. En aquest cas us comunicarem si hi ha disponibilitat a l'activitat escollida.
 • Donat que les activitats de tardes no comencen tot seguit de la finalització de les classes, ja que es dóna un temps per a que els nens berenin i s’esbargeixin una mica, és responsabilitat dels pares el fer-se càrrec dels alumnes fins a l’hora d’ inici de l’activitat, en el cas de Natació. Pel que fa a Guitarra i Cant Coral els monitors es faran càrrec de la recollida dels nens i de que berenin el menjar que portin i un cop passats els 15 minuts s'iniciaran les classes que duraran 1 hora.
 • En el cas concret de Natació, el lloc de sortida i recollida dels alumnes és davant del portal de transport de l’escola. En cap cas està permès anar a recollir als nens directament a la piscina, excepte en casos puntuals on el tutor haurà de signar un justificant . Tampoc està permès assistir a sessions que no hagin estat planificades i comunicades prèviament com a Jornades de Portes Obertes.

 

L'incompliment d’aquesta Normativa pot suposar l’expulsió de l’alumne de l’activitat, sense dret a reclamar l’import d’aquesta.

 

Per fer efectiva la inscripció s’ha d’omplir el següent formulari abans del 14 de setembre així com acceptar les Condicions d'Ús que trobareu al mateix formulari.

 

boto-inscripcio-2.jpg