Estructura

JUNTA DIRECTIVA

Després de  l'assemblea extraordinària que va tenir lloc el dia  5 de novembre de 2021, s'han elegit 5 nous mebres per aquest curs 2021-2022. Així la junta passa a estar formada per:

 

 • President/a: Mireia Muela
 • Vicepresident/a: Olga Osuna
 • Secretari/a: Àngel Prat
 • Vicesecretari/a: Gemma Figueras
 • Tresorer/a: Gemma Viñolas
 • Vicetresorer/a: Paty Izurieta
 • Vocals: Neus Prat, Mercè Surroca, Lídia Costa, Carles Vallejo, Clara Tarruella, Anna Masdevall, Neus Pañella

 

 COMISSIONS

Per tal d'agilitzar la feina de l'AMIPA, per algunes activitats concretes es constitueixen comissions.

Les comissions que hi ha actualment en funcionament són les següents:

 

  • Menjador

     Es duu a terme la tasca de contacte i control de l'empresa contractada, seguiment de les incidències que es puguin ocasionar durant el curs, execució de millores en la gestió i en les pròpies instal·lacions dels menjador.

Responsables: Mireia Muela, Neus Prat, Gemma Figueras, Neus Pañella

 

  • Extraescolars 

      Aportació de propostes i organització dels horaris de les extraescolars, fer el seguiment de possibles incidències que puguin aparèixer durant el curs. 

Responsables: Lídia Costa, Olga Osuna, Clara Tarruella

 

  • Acollida Matinal

      Organització de l'acollida matinal, fer el seguiment de possibles incidències que puguin aparèixer durant el curs. 

Responsables: Gemma Viñolas, Anna Masdevall

 

  • Tresoreria

      Es porta a terme la Gestió Administrativa i Comptable, producte de les activitats desenvolupades per cadascuna de les Comissions que conformem l’AMiPA.

Responsables: Gemma Viñolas, Paty Izurieta

 

  • Quina

      Per les festes de Nadal organitzem tots plegats, any rere any, la Quina. És la base dels nostres ingressos, per això és molt important per nosaltres que hi participeu. Hem de donar-vos les gràcies un any més per haver-hi assistit. També aprofitem per donar les gràcies a tots els col·laboradors. 

*Aquest any, en motiu del Covid19, no es podrà realitzar

Responsables: Tots els membres de la Junta

 

  • Colònies i Festes

     Coordinació amb els monitors (Centre d'Esplai Sant Pere -CESP) per organitzar les colònies de Setmana Santa. Des de l'AMIPA es gestionen les inscripcions i els cobraments. Festes: programació i gestió de les festes que s'organitzen des de l'AMPA: carnestoltes i festa de final de curs.

Responsables: Gemma Viñolas

 

  • Comunicació

      Establir un nou sistema de comunicació amb la comunitat educativa: Newsletter,mailing, gestió dels continguts del web de l'AMiPA, xarxes socials, gestió del mail info@ampvalldelterri.cat

Responsable: Mercè Surroca, Àngel Prat, Paty Izurieta

 

  •  aFFaC i subvencions

      Relacions i contacte amb la Federació d'AMPES de Catalunya (de la qual en formem part com associats) , fer un seguiment i control de les subvencions a les quals podem optar, així com la presentació i justificació de les mateixes.

Responsable: Mireia Muela

 

  •  Venda de llibres online i samarretes

       Gestió de la venda de llibres a través de l'empresa Llibrestext. L'empresa proporciona un aplicatiu on els pares i mares fan les seves compres online i després l'AMIPA s'encarrega de la logística. Això vol dir obrir albarans, preparar llibres per a cada curs i distribuir-los directament a cada aula sense que els pares hagin de preocupar-se d'anar a una botiga presencialment i sense fer cap cua.

Responsable: Àngel Prat, Gemma Figueras

 

  • Esportiva

     Col·laboració amb el Consell Comarcal en la organització anual del Cross Comarcal i el Viatge Esportiu Comarcal (VEC), activitats dirigides al foment de l'esport a les escoles i amb participació de les famílies.

Responsables: Carles Vallejo

 

Altres activitats on participem

- Fira de l'all: anualment a Cornellà del Terri se celebra la Fira de l'all. L'AMIPA hi fa una petita col·laboració organitzant la Fira infantil del desembaràs.

- Festa de final de curs: anualment, per acomiadar els alumnes de 6è, des de l'AMIPA s'organitza la festa de final de curs. Es fan jocs i activitats adreçades des dels més petits fins als més grans. Els alumnes de 5è posen un bar per tal de fer diners per a l'excursió de final de curs.

- Sant Mer: l'AMIPA col·labora aportant les botifarres que es mengen els nens i les nenes aquest dia. És un dia molt especial i molt cansat per a tots!