Menjador

El menjador escolar és un espai educatiu on es potencia el desenvolupament d’hàbits saludables per part dels infants, tant en l’alimentació, com en la conducta i en la higiene.

El preu establert per part de l’AMPA per al  servei de menjador és de 5,35€ diari. 

El servei de menjador s’ofereix des del primer fins al darrer dia d’escola. L’horari del servei és de 12:30 a 15 hores i es distribueix en 2 torns:

1r torn: de 12:30 a 13:30 amb els alumnes d’infantil i de primer.

2n torn: de 13:30 a 14:30 amb la resta dels alumnes de primària (de 2n a 6è).

L'AMPA és l’encarregada de gestionar el servei de menjador i per fer-ho hem contractat l’empresa de serveis d’àpats PLAGESPORT, que a partir del mes de setembre d'enguany és qui s'encarrega d’oferir aquest servei.

Durant l’horari interlectiu els nens i nenes, a part de dinar, també poden fer activitats extraescolars.

Seguint les normes del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que també han estat aprovades per la Comissió de Menjador, els nens i nenes que facin ús d’aquest servei al migdia no podran sortir del recinte escolar per fer activitats extraescolars fora d’aquestes instal·lacions. Sí que és possible com sempre sortir per raons familiars o visites mèdiques, sempre que hagin estat notificades a través dels diferents canals que tenim els pares per comunicar-nos amb l’escola.

Cada any es revisa el pla de funcionament del menjador on es poden trobar més detalls de com funciona aquest servei. A final de curs es prepara una memòria d’activitats del curs i es fa una valoració del seu funcionament amb aspectes a millorar si cal. 

 

Per a qualsevol qüestió relacionada amb el menjador, no dubteu en contactar-nos mitjançant el correu electrònic: menjador@ampavalldelterri.cat

L'empresa  ha proporcionat aquest document de presentació per a qualsevol dubte.

 

Renovació del menjador

Renovació del menjador

La comissió de menjador de l'AMPA vol millorar el menjador. De moment, li ha donat un toc més elegant i divertit amb aquests cartells fets de fusta per una mare i un pare de l'escola.

Inscripció

Inscripció

Plagesport és la nova empresa que gestionarà aquest curs escolar 2019-20 el servei de menjador gràcies a la votació que vàrem decidir majoritàriament les famílies en assemblea. 

Informem que ja podeu inscriure les vostres filles i fills al servei de menjador fins el 12 de setembre a través d'aquest formulari que heu d'enviar preferiblement escanejat al mail menjador@ampavalldelterri.cat

També podeu deixar les inscripcions presencialment abans del dia 12 de setembre al matí a la bústia de l'Ampa.

Per diversos motius aliens a la nostra voluntat ha estat molt just el temps per tramitar la inscripció. Qui no pugui escanejar 

També és important que si la vostra filla o fill té alguna al·lèrgia o intolerància heu de fer arribar un informe mèdic signat i escanejat al mateix mail.

 

 
 

 

 

Informació addicional

Menú Mensual

Menú Mensual

MENÚ DE SETEMBRE DE 2019

MENÚ D'OCTUBRE DE 2019

MENÚ DE NOVEMBRE DE 2019

MENÚ DE DESEMBRE DE 2019

MENÚ DE GENER DE 2020

MENÚ DE FEBRER DE 2020

MENÚ DE MARÇ DE 2020

*Aquest mes es donarà arròs integral el dimarts 3.
El pa integral es dóna dos dies al mes. Tan l'arròs com el pa integral han estat molt ben acceptats pels nens i nenes.
(seguint recomanacions Generalitat de Catalunya i OMS)

Memòries menjador

Memòries menjador

Ja teniu a la vostra disposició la memòria del menjador del curs escolar 2017/18. 

Contacte

Contacte

Per a qualsevol qüestió relacionada amb el menjador, no dubteu en contactar a la comissió de menjador de l'AMPA mitjançant el correu electrònic: menjador@ampavalldelterri.cat

La coordinadora de monitoratge de PLAGESPORT es diu Pili. Per a qualsevol incident amb les vostres filles o fills us podeu dirigir :

De dilluns a divendres amb visita personalitzada d'11 a 12h o bé en aquest mateix horari telefònicament a través del número 620118833