BECA MENJADOR

TINC UNA BECA MENJADOR, COM PUC UTILITZAR L’AJUT?

 

La beca cal aplicar-la segons el que el mateix Consell Comarcal del Pla de l'Estany estableix a les bases reguladores per a l'atorgament de l'ajut que heu sol·licitat.

Podeu consultar les bases reguladores clicant aquí, trobareu la informació a l'apartat núm. 19, a la pàgina 15 del document. 

Seguint aquests criteris, cada inici de curs la comissió de menjador calculem quants dies al mes podeu utilitzar la beca i elaborem la graella “Aplicació Beca 70%”, que adjuntem a peu de pàgina.

Si algun mes no heu pogut fer servir el nombre total de dies becats que estan estipulats en aquesta graella, per malaltia, visita mèdica, excursió o altres raons, aquests dies becats no els perdeu, ja que els podreu fer servir (recuperar) al mes següent o al llarg del curs.

 

Però, si algun mes feu servir el servei més dies dels estipulats, l'empresa Plagesport us girarà el rebut pertinent i haureu d'assumir el cost total dels menús corresponent als dies que feu servir de més el servei. Aquest curs el preu del menú per a les famílies és de 5,75 €.

 

Us adjuntem la graella d'aplicació de la beca, per al curs actual 2022/2023:

Aplicació Beca 70%

Setembre:

12 dies

Gener:

12 dies

Abril:

10 dies

Octubre:

14 dies

Febrer:

14 dies

Maig:

14 dies

Novembre:

15 dies

Març:

15 dies

Juny:

  9 dies

Desembre:

11 dies

 

 

 

 

 

Sempre que us sigui necessari, trobareu aquesta informació penjada a la secció de menjador, a la pàgina web de l'AMPA.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta i/o aclariment.