BECA MENJADOR

TINC UNA BECA MENJADOR, COM PUC UTILITZAR L’AJUT?

La beca cal aplicar-la segons el que el propi Consell Comarcal del Pla de l'Estany estableix a les bases reguladores per a l'atorgament de l'ajut que heu sol·licitat.

Podeu consultar les bases reguladores mitjançant el següent enllaç: https://www.plaestany.cat/Portals/0/6_%20Bases_reguladores_definitives.pdf

Trobareu la informació a l'apartat nº 19, a la pàgina 14 del document. 

Seguint aquests criteris, cada inici de curs la comissió de menjador calculem quants dies al mes podeu utilitzar la beca i elaborem la graella “Aplicació Beca 70%”, que adjuntem a peu de pàgina.

Si algun mes no heu pogut utilitzar el numero total de dies becats que estan estipulats en aquesta graella, per malaltia, visita mèdica, excursió o altres raons, aquests dies becats no els perdeu, ja que els podreu utilitzar al mes següent o al llarg del curs.

 

Però, si algun mes utilitzeu el servei més dies dels estipulats, l'empresa Plagesport us girarà el rebut pertinent i haureu d'assumir el cost total del menú corresponent als dies que utilitzeu de més el servei, aquest curs el preu del menú per a les famílies és de 5,55€.

 

Us adjuntem la graella d'aplicació de la beca, per al curs actual 2021/2022: