Alerta de neu

27/02/2018

Demà dia 28 de febrer  estem en fase d'alerta de NEUCAT. Una de les decisions que afecten als centres escolars és la suspensió a tot Catalunya del transport escolar. Per tant, la directora del nostre centre aquesta tarda ha comunicat l'anul·lació d'aquest servei per part del Consell Comarcal del Pla de l'Estany. Des de la Generalitat es demana a les famílies no substituir el transport escolar per mobilitat particular.

La directora també ha admès que l'escola estarà oberta si no hi ha cap força major que obligui a tancar-la. Podria ser que l'activitat es veiés afectada si falten molts nens o si alguns mestres no poden arribar al seu lloc de treball.

El centre recomana que tothom estigui pendent del mail perquè serà la via de comunicació per a aquest episodi excepcional de neu.

Informacions pràctiques:

  • L'Audició de demà a Banyoles se suspèn
  • L'escola romandrà oberta i per tant, també el servei de menjador. 
  • L'extraescolar de natació segueix prevista. En cas de complicació metereològica l'AMPA avisarà les famílies afectades i anul·larà l'activitat. 

Per qualsevol canvi tant l'AMPA, la mateixa escola o l'ajuntament de Cornellà de Terri us avisarà per diferents canals de comunicació (mail, mòbils, web de l'AMPA, facebook de l'AMPA)