Compra llibres online curs 2021/22

23/06/2021

OBERT EL PERÍODE DE COMPRA DE LLIBRES,

 

Des del 25 de juny fins al 20 de juliol podeu comprar els llibres dels vostres fills i filles per al curs 2021/22.

(Pels que us sigui impossible fer la compra en aquest període i haurà una segona compra el mes de setembre, però en cas de fer-la el setembre els nens no tindran els llibres a l'inici del curs).

Com fer la compra:

En el document "GUIA RESUM COMPRA" trobareu informació detallada de com s'ha de fer la compra pas a pas a través de la web de LlibresText (https://www.llibrestext.com/botiga/index) aquesta pàgina està adaptada a tota mena de dispositius mòbils (telèfons, tauletes, etc. ). Bàsicament haureu de fer la reserva / compra dels llibres de cada nen/curs. LlibresText enviarà les comandes a l'escola la primera setmana de setembre i els membres de l'AMPA les distribuiran a les classes. Els nens trobaran el seu paquet de llibres a l'aula el primer dia d'escola. S'ha de tenir en compte que hi haurà dues condicions de compra diferenciades amb codis de reserva diferents.

 

En els darrers cursos la compra de samarretes i/o dessuadores de l'escola es fa a través del proveïdor BOTIGA ARPUBA en el mateix període que la compra de llibres, aquest curs, però encara estem tancant l'acord amb el proveïdor us donarem tota la informació tan bon punt es pugui activar la compra d'aquest material.