El 3 d'octubre us convidem a l'assemblea general de l'AMPA

24/09/2019
El proper 3 d’octubre a les 20.30h a l’aula de música de l’escola celebrem l’Assemblea Ordinària de l’Ampa de la Vall del Terri

Com cada any toca renovar membres de la Junta. Esperem que aquest any hi participi molta gent i hi hagi noves famílies amb ganes d’entrar a la Junta per seguir fent coses per a la mainada.
Potser es desconeix tota la feina que fa la Junta de l’Ampa però heu de saber que es fan moltes coses perquè els nens puguin gaudir d’una alimentació de qualitat o puguin fer activitats extraescolars.

També gestionem la compra de llibres on-line perquè tot sigui més còmode per les famílies i fins i tot els col·loquem a l’aula perquè amb un sol click l’alumnat ja ho tingui tot a punt.

Col·laborem econòmicament perquè les sortides de l’escola puguin ser una mica més econòmiques per a les famílies.  

També subvencionem part de tallers de seguretat viària com JUMICAR.

Aportem material per a l’escola i subvencionem les botifarres del dijous gras i la fruita de fi de curs, entre moltes d’altres tasques.

A banda de renovar els membres, aprofitarem la reunió per decidir entre tots uns temes de menjador que ens afecten. Per tant, és molt important la vostra assistència.

Aprofitem per recordar-vos que estem oberts a totes les propostes i/o aportacions que vulgueu fer. Ho podeu fer el dia de l’Assemblea o a través del correu info@ampavalldelterri.cat.

Us esperem el proper dia 3 d’octubre a l’aula de música de l’escola.