Inscriu el teu fill/a al servei de menjador escolar

02/09/2017

Avui tot l'equip de BOISA ha vingut a l'Escola de la Vall del Terri a presentar-nos el projecte de menjador escolar que tenen preparat per el nostre centre. Donem les gràcies a en Josep Planas, l'Anna Bosch, la Maria José, Laia Basieras i tota la resta de l'equip per les explicacions que ens han ofert. 

Entre moltes altres novetats, dir-vos que teniu tot el mes de setembre per inscriure els vostres fills i filles al servei de menjador. Per fer-ho, momés cal que seguiu els següents passos:

 

 

- Adreceu-vos a www.boisa.cat i cliqueu a usuaris i inscripcions, 

- Poseu el vostre DNI o NIE, una contrasenya, i cliqueu a inscriu-te, 

- Ompliu el formulari amb les vostres dades personals, cliqueu a fitxa d'inscripció i creeu una nova fitxa,

- Poseu les dades del vostre primer fill i cliqueu l'apartat "Alta menjador", aquí podreu posar les vostres dades bancàries, si és necessari. Els alumnes de Palol no heu de fer aquest pas. Guadeu la informació. 

- A continuació ja podeu posar les dades del vostre següent fill o successius. No us oblideu de guardar les dades. 

 Recordeu que ja hem penjat el menú de setembre 

A la mateixa pàgina web de BOISA, si entreu amb el vostre usuari i contrasenya, trobareu els menús mensuals, els informes trimestrals del menjador, i molta altra informació d'interés. 

Si en fer la inscripció teniu problemes, si us plau adreceu-vos a BOISA. Els podeu localitzar al 972 439 115 o bé a info@boisa.cat.