Manifest Famílies Tornada a l'Escola

11/06/2020

Manifest perquè es tinguin en compte les famílies en la represa de curs

 

LES AMPA D’ESCOLES PÚBLIQUES DE LA CIUTAT DE GIRONA RECLAMEN AL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ QUE ES TINGUIN EN COMPTE LES FAMÍLIES EN LA TORNADA A L’ESCOLA

 

Les AMPA d’escoles d’infantil i primària i d’escoles bressol de la ciutat de Girona han signat un manifest conjunt en el que exigeixen respostes clares del Departament d’Educació sobre com serà la tornada a l’escola al setembre. En el manifest, critiquen la reobertura al mes de juny doncs consideren que “no resol res” i també l’actitud “poc dialogant” del departament que consideren que ha ignorat tota la comunitat educativa a l’hora de prendre decisions durant la crisi sanitària del Covid-19.

Per les AMPA gironines, els nens han estat els grans oblidats d’aquesta crisi sanitària. Demanen autocrítica a l’administració però també a les escoles i a les mateixes famílies per poder encarar el futur i altres situacions com aquesta, que es poden tornar a repetir.

 

És per aquests motius que des de l' AMPA Vall del Terri ens hem volgut sumar a aquesta iniciativa i adherir-nos al Manifest perquè es tinguin en compte les famílies en la tornada a l'escola.

Podeu consultar el Manifest aquí