Viatge esportiu CEIP Vall del Terri

08/02/2018

El Viatge Esportiu Comarcal arriba a Cornellà del Terri el 22 d'abril

El Viatge Esportiu Comarcal és un programa poliesportiu que es desenvolupa els caps de setmana, dissenyat perquè en un mateix context esportiu hi participin tant nens/es de P3 fins a 6è de primària com els familiars acompanyants.

Les activitats que es proposen a Cornellà són:

P3 a P5: Fem jocs d'iniciació als esports

1r i 2n: Juguem a esports d'equip

3r i 4t:  Coneixem esports d'equip poc habituals                            

5è i 6è: Juguem partits de colpbol  

Adults: Caminem per descobrir la Vall del Terri

Per aquest curs s’han programat 5 jornades (anomenades Parades esportives) distribuïdes entre els mesos de febrer, març, abril i maig. Aquestes parades esportives formen el recorregut poliesportiu que s'anomena “Viatge Esportiu” i a cada jornada es realitza una tipologia d'activitat esportiva diferent amb jocs adaptats a cada franja d'edat, oferint així, diversitat i alhora afavorint l’enriquiment motriu del nen/a durant la seva etapa d’iniciació esportiva. 


El fil conductor del “viatge” és el Passaport esportiu, document que se segella a cada parada que participen, al final del viatge es porta a terme l’entrega d’obsequis premiant així la participació. El Consell Esportiu posa a disposició de les famílies un abonament del Viatge Esportiu a un preu de 6,00€ i permet la participació a totes les jornades.

Per a més informació clickeu seguidament:

http://www.ceplaestany.cat/Agendadactivitats.aspx i un cop a dins consulteu les activitats del mes d'abril